Tuna nuk mbanë lotët për problemet që i ka sjellë jeta

Tuna Sejdiu është shfaqur duke qarë në rrjete sociale, teksa ka shkruar edhe diçka mbi postimin e saj. Por duket se ky është vetëm një trend TikToku, për të cilin shkruan: “Kur ateron n’vendlindje, zbret nga aeroplani dhe te gjitha problemet t’kthehen”.

Prill 23, 2024 - 21:00
 0  9
Tuna nuk mbanë lotët për problemet që i ka sjellë jeta

Tuna Sejdiu është shfaqur duke qarë në rrjete sociale, teksa ka shkruar edhe diçka mbi postimin e saj.

Por duket se ky është vetëm një trend TikToku, për të cilin shkruan:

“Kur ateron n’vendlindje, zbret nga aeroplani dhe te gjitha problemet t’kthehen”.