Turqi, ndërtesa më e madhe në botë në formën e çajit (Foto)

Ndërtesa më e madhe në botë në formën e filxhanit të çajit është ndërtuar në Rize Turqi si simbol i faktit se ky rajon është prodhuesi më i madh i çajit në Turqi.

Ndërtesa është 30 metra e lartë dhe kështu do të hyjë në Librin e Rekordeve Guinness.

Ndërtesa do të bëhet qendër për promovimin e çajit turk.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey