U takua me kunatin e saj Romeon, Beatrix befason me reagimin e saj

Romeo dhe Donaldi kanë bërë një lojë për banorët.

Romeo ka hyrë në rolin e Donaldit për të provuar se sa mund të vërehet ai nga banorët.

Beatrix në fillim fare nuk arriti ta vërej Romeon, por më pas është interesante reagimi i saj kur e kuptoi që në vërtetë ai nuk është Donaldi.

Të gjithë banorët u shokuan ndërsa disa prej tyre edhe e kuptuan qysh në fillim.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey