Urdhër qëndror është lëshuar për dy persona, dy të tjerë përfunduan në paraburgim për shkak të dhunës para Kuvendit

Nga 11 të shpallurit në kërkim për shkak dhunës gjatë protestës para Kuvendit, 2 janë duke kryer tashmë masën e paraburgimit me procedurë të shpejtë penale, dy të tjerë janë identifikuar dhe për ta është bërë thirrje qendrore. Për të tjerët vijojnë masat për identifikimin e tyre, thonë nga Ministeia e Punëve të Brendshme për TV21.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey