Urim Saliu: Partitë shqiptare shkrihen kur arrijnë marrëveshje me LSDM-në dhe VMRO-në!

Shkruan gazetari dhe analisti politik, Urim Saliu nga Tetova:

Partitë shqiptare janë të krijuara të grinden me njëra-tjetrën. Armikun e shohin brenda llojit.E quajnë triumfalizëm kur mposhtin njëra- tjetrën. Shkrihen kur arrijnë marrëveshje me LSDM në dhe VMRO në që janë gjeneratorët e gjithë kësaj krize kundër shqiptarëve.
Derisa për partitë shqiptare mik është Zaev dhe Mickovski dhe armik janë politikanët shqiptarë,ska hajr.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey