UTMSH dhe SHPM “Jahja Kemal” nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Më 06 dhjetor Universiteti për Turizëm dhe Menaxhment në Shkup, i përfaqësuar nga rektori prof.dr. Ace Milenkovski ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me SHPM “Jahja Kemal” e përfaqësuar nga drejtori Ismail Erdill.

“JU DUHET të pastroni enët e gjakut nëse doni të ruani shëndetin e zemrës dhe të normalizoni presionin e gjakut…!”
Sponosored by MonadPlug

Me këtë memorandum përfshihet dhe korniza ku do të realizohet bashkëpunimi mes UTMSH dhe SHPM Jahja Kemal të bazuar në avansimin e aktiviteteve edukative, hulumtuese dhe profesionale në fushat e interesit të përbashkët dhe përgjithshëm.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey