Valon Bela: Skandalet e “N’qofsh Bektesh e merr vesh”!

Shkruan Valon Bela

Me rastin e 20 vjetorit të DUIt publikojmë:

Skandalet e “N’qofsh Bektesh e merr vesh”

Në vijim i keni kontratat në vepër nga Ministria e Ekonomisë, ku me të menaxhon Ministri që e mësoi Ekonominë pasi që u bë Ministër.

Jo rastësisht në këto lista nuk do gjeni gra të veja dhe me fëmijë jetimë, nuk do gjeni as familje të dëshmorëve e as fukara të ndershëm.
Keqpërdorimi i detyrës zyrtare dhe tejkalimi i autorizimeve është krim sipas Kodit penal të RMV-së -Neni 353.

Kaq shumë kontrata nuk ka të drejtë ligjore asnjë Ministër të nënshkruaj konform Ligjit. Herët a vonë, burgu do e pret edhe këtë Ministër sharlatan !

*Autori është anëtar i lartë i Lëvizjes BESA, postim në facebook

https://www.facebook.com/photo?fbid=10224316574475202&set=pcb.10224316574875212

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey