Vazhdon ndotja në kryeqytet, qytetarët po thithin ajër të pashëndetshëm

Gjenden dy personat e humbur në fshatin Strazh të Kaçanikut

Vendi ynë e posaqërisht Prishtina, në stinën e dimrit përballet me ajër të ndotur.

Ndotja e ajrit në kryeqytet vazhdon të jetë e pashëndetshme.

Prishtina është duke vazhduar të përballet me ajër të ndotur.

Në bazë të matjes së fundit që është bërë nga ambasada amerikane në Prishtinë, ndotja e ajrit është e pashëndetshme.

Sipas matësit për cilësinë e ajrit, ndotja e ajrit në ora 18:00 në Prishtinë ka arritur shkallën prej 162, shkruan lajmi.

Kjo shkallë llogaritet të jetë e pashëndetshme.

Për këtë shkallë të ndotjes këshillohet që t’i evitoni daljet në natyre e veçanërisht të gjithë ata që kanë probleme me sëmundje të frymëmarrjes dhe fëmijët, këshillohet që të mos ekspozohen në natyrë

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey