Violetë Kukaj na njofton me vëllaun e saj

Violeta Kukaj ka një raport të ngushtë me vëllaun e saj.

Këngëtarja e njohur e skenës shqiptare Violeta Kukaj, është këngtare e cila ndër vite solli projekte të ndryshme muzikore dhe ngelet njëra ndër fytyrat më të dashura për publikun.

Violeta në rrjetet socila nuk është se është shumë aktive por me raste poston nganjëherë fotografi me shoqërinë apo edhe me ndonjë familjar ose të afëm të saj

Së fundmi, ajo në InstaStory ka shpërndarë një fotografi përkrah vëllaut të saj dhe i ka uruar ati ditëlindjen me fjalë që burojnë nga shpirti dhe i ka rikujtuar ati që ajo e do shumë.

Përmes imazhit që ajo na le të kuptojmë se ata gëzojnë një raport mjaftë të shëndoshë si vëlla e motër, duke pasur parasysh që Voleta është kaq e ëmbël ska si të jet ndryshe.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey