Violetë Kukaj rinohet pas ndarjes, çfarë i bëri vetës

Ajo, ja ka dalë që ta transformoj pamjen e saj dhe të duket shumë vite më e re, për çka edhe komentohet gjithë kohën. Violetë Kukaj ka bërë një mori ndryshimesh në pamjen e jashtme, duke e tentuar rinisë e përjetshme. Violetë Kukaj së fundi ka ardh në duet me vajzen, bashkëpunim ky që është […]

shkurt 11, 2024 - 18:00
 0  4
Violetë Kukaj rinohet pas ndarjes, çfarë i bëri vetës

Ajo, ja ka dalë që ta transformoj pamjen e saj dhe të duket shumë vite më e re, për çka edhe komentohet gjithë kohën.

Violetë Kukaj ka bërë një mori ndryshimesh në pamjen e jashtme, duke e tentuar rinisë e përjetshme.

Violetë Kukaj së fundi ka ardh në duet me vajzen, bashkëpunim ky që është mirëpritur nga publiku, shkruan “Kosovarja”.

Violetë Kukaj së fundi i është gëzuar suksesit të të birit në festivalin e RTSH-së.