Vlerat dhe përdorimet e thanës në mjekësinë popullore

Krahas shijes së tyre, thanat janë ndër frutat medicinalë me përdorim të gjerë në mjekësinë popullore. Falë vlerave të tyre për shëndetin, thanat përdoren në shumë kura të ndryshme për shërimin dhe trajtimin e disa sëmundjeve, prej të cilave edhe problemet me diabetin. Thana gjithashtu shërben si një produkt bazë...

Korrik 12, 2023 - 09:00
 0  25
Vlerat dhe përdorimet e thanës në mjekësinë popullore
Krahas shijes së tyre, thanat janë ndër frutat medicinalë me përdorim të gjerë në mjekësinë popullore. Falë vlerave të tyre për shëndetin, thanat përdoren në shumë kura të ndryshme për shërimin dhe trajtimin e disa sëmundjeve, prej të cilave edhe problemet me diabetin. Thana gjithashtu shërben si një produkt bazë...