Vlerat ushqyese dhe shëndetësore të bollgurit

Bollguri mund të jetë super-ushqimi më pak i konsumuar deri tani, duke qenë se shumë njerëz nuk e njohin atë, aq më pak vlerat e tij të shumta ushqyese. Për ata që nuk e dinë, bollguri është një lloj drithi (kryesisht grurë ose misër) që mund të gjendet në çdo...

dhjetor 5, 2023 - 14:00
 0  8
Vlerat ushqyese dhe shëndetësore të bollgurit
Bollguri mund të jetë super-ushqimi më pak i konsumuar deri tani, duke qenë se shumë njerëz nuk e njohin atë, aq më pak vlerat e tij të shumta ushqyese. Për ata që nuk e dinë, bollguri është një lloj drithi (kryesisht grurë ose misër) që mund të gjendet në çdo...