VMRO, ASH E PLD mbivotuan LSDM-në dhe BDI-në për Ligjet e mbeturinave

Deputetët në Komisionin për çështje evropiane, të ulur njëri pranë tjetrit, sot nuk arritën të merren vesh çfarë do të punojnë dhe si pasojë nuk e miratuan rendin e ditës. Në mesin e ligjeve duhej të ishin edhe ato për menaxhim me mbeturinat. Për dy propozim-ligjet, dhjetëra organizata ekologjike kërkuan shtyrjen e tyre, ndërsa nga shtatori të ketë debat publik.

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Antonio Milloshoski njoftoi se ata bashkë me Aleancën për Shqiptarët dhe PLD-në i kanë mbivotuar LSDM-në dhe BDI-në për dy ligjet e propozuara që të hiqen nga rendi i ditës. Deputetja e PLD-së, Monika Zajkova nuk pajtohet me Milloshoskin.

Deputetët në Komisionin për çështje evropiane, të ulur njëri pranë tjetrit, sot nuk arritën të merren vesh çfarë do të punojnë dhe si pasojë nuk e miratuan rendin e ditës. Në mesin e ligjeve duhej të ishin edhe ato për menaxhim me mbeturinat. Për dy propozim-ligjet, dhjetëra organizata ekologjike kërkuan shtyrjen e tyre, ndërsa nga shtatori të ketë debat publik. Deputeti i VMRO-DPMNE-së Antonio Milloshoski njoftoi se ata bashkë me Aleancën për Shqiptarët dhe PLD-në i kanë mbivotuar LSDM-në dhe BDI-në për dy ligjet e propozuara që të hiqen nga rendi i ditës. Deputetja e PLD-së, Monika Zajkova nuk pajtohet me Milloshoskin./Almakos

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey