VMRO-DPMNE-së i ikë një partner koalicioni

“Askush nuk mund të luajë me këshillin dhe qytetarët, ne duhet t’i kundërshtojmë pengesat”, tha kryetari i komunës së Karposhit dhe kryetari i partisë GROM, Stevçe Jakimovski në konferencën e sotme për media para komunës.

Ai me këtë njoftoi se po e prish koalicionin me VMRO-DPMNE.

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, sipas Jakimovskit, ka ndërhyrë në punën e komunës dhe ka kërcënuar dhe ushtron presion mbi biznesmenët në komunën e Karposhit dhe këtë nuk mund ta tolerojë më.

Ai ka përmendur se marrëdhëniet e tij me Hristijan Mickoskin po i mbyllen, duke treguar se kjo është arsyeja pse po i jep fund koalicionit me VMRO-DPMNE-në.

“Nuk mund të jemi më armiq të fshehtë me Mickoskin. Ai po bën presion mbi një kryetar komune dhe dëshiron ta kontrollojë komunën edhe pse nuk është zgjedhur”, tha Jakimovski dhe shtoi se asnjë deputeti të VMRO-DPMNE-së në komunë nuk do t’i mungojë asgjë.

Stevçe Jakimovski theksoi se ai dhe partia e tij GROM mbeten opozitarë dhe do të vazhdojnë të veprojnë në opozitë në interes të qytetarëve.(INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey