VMRO: Incidentet e skenuara të Së Majtes janë dramë e dukshme, e dakorduar me BDI dhe LSDM

Shkup, 20 nëntor – VMRO-DPMNE-ja sonte kumtoi se incidenti, të cilin e shkaktoi E Majta në Kuvend është i skenuar dhe në të shikon si një dramë të lirë, të dukshme dhe të dakorduar me BDI-në dhe LSDM-në. “Aq më tepër se koaliconi i pranishëm LSD, E Majta dhe BDI në...

Nëntor 20, 2023 - 22:50
 0  4
VMRO: Incidentet e skenuara të Së Majtes janë dramë e dukshme, e dakorduar me BDI dhe LSDM
Shkup, 20 nëntor – VMRO-DPMNE-ja sonte kumtoi se incidenti, të cilin e shkaktoi E Majta në Kuvend është i skenuar dhe në të shikon si një dramë të lirë, të dukshme dhe të dakorduar me BDI-në dhe LSDM-në. “Aq më tepër se koaliconi i pranishëm LSD, E Majta dhe BDI në...