VMRO: Kriza e taksës së karburanteve do të rrisë të gjitha çmimet e produkteve dhe shërbimeve për qytetarët

“Taksa e krizës mbi karburantet, siç e quajnë ata, është një rritje e përhershme e çmimit të karburanteve prej 4.13 denarë dhe kjo do të ketë implikime për sasinë e të gjitha çmimeve të produkteve dhe shërbimeve që marrin qytetarët,” thonë nga VMRO-DPMNE.

“Taksa e krizës është një grabitje e njerëzve, të cilët më parë ishin borxhlinj për mbi 7 miliardë euro.

Njerëzit paguajnë për shpërdorimin dhe paaftësinë e qeverisë përmes taksave. Dhe ndërsa njerëzit rreth Zaev po bëhen të pasur, njerëzit po vuajnë.

Është koha për t’i dhënë fund ndarjeve të Zaev dhe LSDM-së, të qytetarëve të klasit të parë dhe qytetarëve të klasit të dytë. Maqedonia për të gjithë njerëzit!”, shtojnë nga VMRO-DPMNE.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey