VMRO sot zhvillon takim me përfaqësues të BDI dhe ASH

Përfaqësuesit e VMRO-DPMNE-së sot në periudhën nga ora 11:00 deri në ora 13:00 do të takohen me deputetë nga partitë politike Aleanca-Alternativa, BDI dhe e Majta, sipas partisë opozitare.

“Në takim do të diskutojnë nevojën e miratimit të një rezolute mbi pozicionet e shtetit të Maqedonisë në lidhje me integrimin evropian dhe pozicionet negative jo-parimore të Bullgarisë me një konsensus të gjerë”, thonë nga VMRO-DPMNE.

Koordinatori i grupit Nikolla Micevski dhe deputeti Antonio Milloshoski do të jenë të pranishëm në takime, ndërsa bashkëbiseduesit e tyre do të jenë kolegët e tyre Halil Snopçe, Arbër Ademi dhe Dimitar Apasiev.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey