Xheraldina Vula një gjyshe e kujdesshme, kështu e trajton Poemën

Xheraldina sjell pamjet e ëmbla me Poem Blu

Çifti i njohur për publikun shqiptar, Ledri Vula dhe Sara Sarah u bënë prindër kohë me parë, duke sjell në jetë një vajzë, të cilën e pagëzuan me emrin Poema Blu.

E Gjyshja e Poemës, Xheraldina Vula ndan foto me të bukur me vogëlushen.

Ajo ka sjell se fundmi një imazh ku shfaqet duke e mbajtur në krahë mbesën e saj.

Kaq e lumtur shfaqet ajo në shoqëri të mbesës së saj të vogël. /ORAinfo/

Xheraldina sjell pamjet e ëmbla me Poem Blu

Çifti i njohur për publikun shqiptar, Ledri Vula dhe Sara Sarah u bënë prindër kohë me parë, duke sjell në jetë një vajzë, të cilën e pagëzuan me emrin Poema Blu.

E Gjyshja e Poemës, Xheraldina Vula ndan foto me të bukur me vogëlushen.

Ajo ka sjell se fundmi një imazh ku shfaqet duke e mbajtur në krahë mbesën e saj.

Kaq e lumtur shfaqet ajo në shoqëri të mbesës së saj të vogël. /ORAinfo/

Loading...