Zaev: “Aman të jemi serioz, duhet të ketë regjistrim të popullsisë!”

Seanca e parë në Kuvend është me 14 shtator, regjistrimi fillon me 5 shtator. Apeloj…aman të jemi serioz. 20 vite nuk kemi regjistrim, kështu fillimisht kryeministri Zoran Zaev e komentoi propozimin e VMRO-DPMNE-së opozitare për të zhvilluar regjistrim online të popullsisë, për shkak të gjendjes me Covid-19, transmeton Alsat. Zaev tha se regjistrimi është i domosdoshëm.

“Ka regjistrim, duhet, dhe do të ketë! Pas 20 viteve, a jemi shtet a jemi komb, çfarë jemi? Duhet të ketë regjistrim. Gjithçka është gati për regjistrimin”, pohoi Zaev.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey