Zaev në forumin ekonomik në Greqi, pritet nënshkrimi i marrëveshjes për gazin natyror

Kryeministri Zaev sot do të merr pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës së “Ekonomist” – 25 Tryezë e rrumbullakët me Qeverinë e Greqisë në temë: “Nga distancimi social në solidaritet social”.

Nga kabineti qeveritar njoftojnë se gjatë ditës së sotme do të nënshkruhet edhe Marrëveshja ndërmjet qeverive të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë për zhvillimin e ndërlidhjes për transmetimin e gazit natyror Greqi-Maqedoni e Veriut.

Takimet që do të zhvillohen në fokus kanë ekonomi dhe energjetikën.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey