Zbardhet letra e “Grupit të Zjarrit”, kërkesat drejtuar Ahmetit, cak Grubi (FOTO)

Është shpërndarë një letër e një pjese të krerëve të BDI të ashtuquajtur “Grupi i zjarrit”.

Përmes kësaj letre shprehet pakënaqësi për zhvillimet në BDI dhe ndaj ministrave ku potencohet Artan Grubi.Letra është nënshkruar nga Izet Mexhiti, Blerim Bexheti, Nevzat Bejta, Musa Xhaferi dhe të tjerë. Ja letra dhe nënshkrimet:

Është shpërndarë një letër e një pjese të krerëve të BDI të ashtuquajtur “Grupi i zjarrit”.

Përmes kësaj letre shprehet pakënaqësi për zhvillimet në BDI dhe ndaj ministrave ku potencohet Artan Grubi.Letra është nënshkruar nga Izet Mexhiti, Blerim Bexheti, Nevzat Bejta, Musa Xhaferi dhe të tjerë. Ja letra dhe nënshkrimet:

Loading...