Zgjedhje vetëm në 2024, Kovaçevski me partnerët i ktheu përgjigje Mickoskit

Kryeministri Dimitar Kovaçevski pas takimit me partnerët e koalicionit tha se vendi nuk do të shkojë në zgjedhje të përkohshme parlamentare, përcjell TV21,

Kovaçevski njoftoi se sot partnerët nënshkruan dhe miratuan deklaratë për të siguruar stabilitet për qytetarët, ekonominë vendase, dhe sektorin e biznesit në kushte të krizës globale.

“Qëllimi i kësaj deklarate është që të jep garancinë shtesë dhe të fortë por edhe përkushtim të qartë politik për përshtatjen e politikave për pa tjetërsimet për ballafaqim me efektet negative nga kriza më e madhe pas Luftës së Dytë Botërore. Nga këtu bashkërisht vendosëm që zgjedhjet e përkohshme nuk do t’i zgjidhin problemet e qytetarëve, për këtë e mbyllim këtë çështje, zgjedhjet e ardhshme parlamentare do të mbahen në terminin e rregullt, në vitin 2024”, pohoi Kovaçevski.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey