Zhelinë, kapen dy burra duke transpotuar dru

Më 09.05.2022, në ora 19:10 në Zhelinë të Tetovës, pjestarë të policisë nga Njësiti i policisë Grupçin kanë privuar nga liria personat B.S. (36) dhe S.A. (61), të dy nga Zhelina e Tetovës. Të ciët me veturën “Suzuki SËift” me targa të Shkupit, të cilën e ka drejtuar B.S., ku gjatë kontrollit është konstatuar se transportonin dru për ngrohje pa dokumentacionin e duhur.
Automjeti dhe drunjët janë marrë për veprime të mëtejshme dhe dokumentimin e plotë të rastit .

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey