Ziadin Sela bisedoi me zyrtaren e lartë Departamentit Amerikan

Këshilli Shqiptaro-Amerikan realizoi takimin virtual ndërmjet Kryetarit të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela dhe Jean N Phillipson, zyrtare e lartë e Departamentit të Shtetit.

Në këtë bashkëbisedim u diskutua për marrëdhëniet SHBA-Maqedonia e Veriut, në fushat e demokracisë, zhvillimet politike, ekonomi, të drejtat e Shqiptarëve, kultura, edukimi, gjuha shqipe, migrimi i të rinjve, korrupsioni, regjistrimi, Marrëveshja e Ohrit, Prespës dhe roli i opozitës. Takimi u zhvillua në një atmosferë pozitive dhe miqësore.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey