Ziadin Sela mbledh këshilltarët dhe deputetët e Tetovës, shqyrton hapat e mëtejme

Lideri i ASh, Ziadin Sela ka mbledhur në selinë e partisë në Tetovë departamentin e shëndetësisë së partisë, deputetët dhe këshilltarët komunal në lidhje me tragjedinë në Tetovë.

Nga të njëjtit do të informohet për gjendjen e shkaktuar, pas çfarë do të vendoset për hapat e mëtejme, transmeton TV21.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey