Zv/ministri i Arsimit, Shabani: Hoqëm librin e gjeografisë, do hiqet çdo libër i tillë

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut, Arafat Shabani në një konferencë për media bëri të ditur se është nënshkruar vendimi që libri me përmbajtje fyese i Gjeografisë të tërhiqet nga përdorimi.

Shabani theksoi se pas konstatimeve të Komisionit recenzues vendimi për tu tërhequr ky libër nga kurikulat mësimore është nënshkruar nga ministresha gjatë ditës së djeshme.

Mes tjerash Shabani njoftoi se për çdo libër që do të pretendohet se përmban përmbajtje fyese do të formohet komision për të cilat raste do të veprohet njësoj si në rastin me librin e Gjeografisë.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey