Serbia plans to "inject" 5 eu billion into the economy. 100 $ free for every person on 18 aged

Serbia planifikon të ofrojë rreth 5 billion euros (5.54 billion dollars) kredi dhe subvencione për bizneset

Oil price falls to lowest level since the year 2002

Çmimi i naftës ka rënë në nivele të papara qysh në vitin 2002, pasi kërkesa për

'Mission Impossible' / Speaks German company's director of fans

German company, Draegerwerk është lider botëror në prodhimin e ventilatorëve. Në një intervistë për Spiegel, drejtori

Analyze / Who and how it will benefit from greater economic stimulus in US history

Presidenti Trump nënshkroi stimulin ekonomik rekord prej 2 trilion dollarësh CARES të premten. Stimuli ka për

The crisis of coronavirus - Sell almost all the gold in the US

Wall Street Journal raporton se investitorët amerikanë dhe bankierët u përballën me një problem për shkak

From virus to recovery: How long will the world change 18 coming months

Nga Chris Stokel-Welker Jemi nën karantinë. Raftet e supermarketeve janë boshatisur. Fluturimet janë anuluar. Punëtorët kanë

The price of oil goes to the lowest level since 1991

Çmimet e naftës u rritën pak, duke lënë prapa një javë rënieje të thellë, me vlerat

10 billionaires with large losses of money because coronavirus

Dhjetë miliarderë humbën më shumë se 83 miliardë dollarë këtë javë për shkak të kolapsit të

Oil price falls, lowest in 17 year

Informacionet e fundit tregojnë se çmimet e karburantit të papërpunuar arritën nivelin më të ulët në

How many have lost the biggest technology companies? Microsoft has lost about 405 billion ...

Microsoft, Apple, Alfabet (kompani mëmë e Google) dhe Amazon, ose siç quhen ndryshe ‘formacioni MAGA’ (akronimi

10 facts: Samsung or better iPhone

Për ta vendosur njëherë e mirë fituesin, janë marrë në krahasim celularët Iphone 11 dhe i

It was not enough coronavirus, "Oil war" were troubled world economy

While the economy is rapidly before the devastating effects of the global spread of coronavirus, një tjetër

The big drop in oil prices on world markets

Çmimet e naftës në bursat ndërkombëtare ranë me një të tretën, duke tërhequr dhe aksionet dhe

WHO warning: Do not pay cash but with cards as risk coronavirus

World Health Organization (WHO) ka paralajmëruar që njerëzit të mos paguajnë me kartëmonedha, por të

What are the ten countries that have invested the most in Kosovo?

Sipas raportit të UNICEF-it, del se vetëm tri vendet e para për këtë periudhë kanë investuar

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey