LAJME MAQEDONI

Eksperti i Sigurisë: Bota ia fali krimet Serbisë, ndaj ...

Njohësi i çështjeve të sigurisë, Bashkim Selmani, situatën në Kosovë e vlerson n...

Tetova me homazhe për policin e vrarë nga sulmi terrori...

Tetova iu bashkëngjit organizimit mbarëkombëtarë për t’i bërë homazh policit Afr...

U shpalosën marketet që janë mbyllur për shkak të mosre...

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot bëri të ditur se në rajonin e Shkupit...

Thellohet bashkëpunimi mes UT dhe AZGJ

Tetovë, 25 shtator – Prorektori për bashkëpunim ndërkombëtar, Salajdin Saliu, së...

Gërkovska për vizitë pune në Slloveni

Shkup, 25 shtator – Zëvendës kryeministrja për politikë të sundimit të mirë, Sll...

Thellohet bashkëpunimi mes UT-së dhe AZGJ-së

Prorektori për bashkëpunim ndërkombëtar, Prof Salajdin Saliu, së bashku me dekan...

Pjesa më e madhe e energjisë elektrike në Maqedoninë e ...

Maqedonia e Veriut gjatë muajin korrik ka harxhuar energji elektrike në vlerë pr...

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut të përfshirë mes varfë...

Deklarata e zëvendëskryeministrit Bytyqi konfirmoi atë që të gjithë e dimë, se n...

Editorial: Ditët e qeta të Maqedonisë së Veriut nën omb...

Shkup, 25 shtator – Përparësitë e anëtarësimit të vendit tonë në NATO janë dëshm...

Kambovski: Ndryshimet në Kodin Penal janë ndërhyrje në ...

Ndërsa një grup pune ka punuar së bashku me OSBE-në për tre vjet e gjysmë për nj...

Prokuroria jep detaje të reja për vrasjen e dyfishtë në...

Sipas informacioneve fillestare nga Prokuroria Publike, motivi i vrasjes së dyfi...

Ngjarjet në veriun e Kosovës, Petrovska: Nuk kanë ndiki...

“Maqedonia është e sigurt, ngjarjet në veri të Kosovës nuk rrezikojnë sigurinë e...

Helmimi i kafshëve të egra është praktikë e zakonshme n...

Helmimi i kafshëve të egra është një praktikë e zakonshme në vend dhe në Ballkan...

Një i dënuar u ka marrë 4.000 euro dy policëve të burgu...

Në burgun e Idrizovës javën e kaluar ka pasur kontroll të jashtëzakonshëm për të...

Në repartin e urologjisë u promovua procedura e re – u ...

Tetovë, 25 shtator – Në Repartin e urologjisë pranë IPSH Spitalit Klinik Tetove,...

Nevojitet transparencë më e madhe gjatë miratimit të Ko...

Shkup, 25 shtator – Konsideroj se e përshtatshme dhe e drejtë do të ishte të kis...