LAJME MAQEDONI

RMV, në mesnatë do të ndryshojë çmimi i derivateve të n...

Komisioni Rregullativ për Energjetikë i Maqedonisë së Veriut sot ka marrë vendim...

Rruga e shkurtër e një lajmi të rremë, rruga e gjatë e ...

Askush nuk thot se rruga e gjatë drejt një lajmi të saktë është e lehtë. Por kjo...

Murati dhe Mitriqeski janë fitues të Çmimit “Klimenti i...

Ministria për Kulturë në Maqedoninë e Veriut ka njoftuar që fituesit e Çmimit Sh...

Rritje e numrit të të punësuarve në industrinë e Maqedo...

Në Maqedoninë e Veriut në muajin tetor është regjistruar rritje e numrit të të p...

Pamje nga momenti i sjelljes së babait të Vanjës në Gjy...

Në orët e pasdites në hapësirat e Gjykatës Penale të  Shkupit është sjellën baba...

Për rritjen e pagave në Maqedoninë e Veriut është plani...

Ministri për Financa në Maqedoninë e Veriut, Fatmir Besimi, ka sqaruar që në bux...

Ministria e Punëve të Brendshme shpalli fletë-arrest nd...

Ministria e Punëve të Brendshme e Maqedonisë së Veriut shpalli fletë-arrest ndër...

Besimi: Buxheti për vitin 2024 sjell përkrahje për cikl...

Shkup, 4 dhjetor –  Propozimi i Buxhetit për vitin 2024 siguron kushte për rritj...

Raporti i QMBN: Përkatësia politike dhe etnike mbeten b...

Shkup, 4 dhjetor – Përkatësia politike dhe etnike vazhdon të jetë baza më e zako...

Kovaçevski: MPB-ja dhe Prokuroria i kanë identifikuar a...

Shkup, 4 dhjetor – Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot deklaroi se MPB-ja dhe Pr...

Xhaferi: Autoritetet ta zbardhin deri në fund rastin me...

Shkup, 4 dhjetor – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sot i shprehu ngushëllime ...

MPB: Kundër personit L.P. gjatë viteve të kaluara janë ...

Shkup, 4 dhjetor – Për shkak rë pyetjeve të parashtruara nga një numër më i madh...

Delegacioni i Komisionit parlamentar për çështje evropi...

Shkup, 4 dhjetor – Kryetari dhe anëtarët e Komisionit për Çështje Evropiane të K...

Arrihet marrëveshje, zgjedhjet në Maqedoni do të mbahen...

Shkup, 4 dhjetor  – Kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski bëri...

MPB-ja bullgare pohon se në atë shtet “deri më tani nuk...

Shkup, 4 dhjetor – Ministria bullgare e Punëve të Brendshme sot publikoi se “der...

Ademi-Vilimec: Mbështetje çeke për anëtarësimin tonë në BE

Shkup, 4 dhjetor – Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Re...