LAJME MAQEDONI

Poliklinika e Sarajit sot u vendos në funksion, do të o...

Poliklinika e Sarajit , sot u vendos në funksion me 26 punonjës shëndetësor dhe ...

RMV, gjithnjë e më shumë transaksione përmes kartelave ...

Një trend rritës i përdorimit të kanaleve digjitale për kryerjen e pagesave në v...

Kovaçevski: M-NAV është bërë kompani familjare, ka të p...

Kryeministri Dimitar Kovaçevski dje në seancën e Qeverisë duke iu përgjigjur pye...

Pas ankesës së Prokurorisë, Penalja sot do të vendosë p...

Gjykata Penale do të vendos sot për ankesën e Prokurorisë lidhur me moscaktimin ...

Euroambasadori Gir për M-NAV: Emërimet me meritë, jo pa...

Duke komentuar zhvillimet e fundit në M-NAV, ambasadori evropian David Gir tha s...

Takimi Osmani-Abdullah bin Muhamed Al аsh-Sheikh, në fo...

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, sot është takuar me Kryetarin e Kuve...

Mbështetje prej nëntë milionë euro nga Fondi paqesor ev...

Shkup, 10 janar – Ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska sot në Ministri do t...

Në seancë të Kushtetueses kërkesa për liri dhe të drejt...

Shkup, 10 janar – Nga Gjykata Kushtetuese informuan se në mbledhjen e sotme në r...

Banka Botërore: Ekonomia e Maqedonisë së Veriut këtë vi...

Shkup, 10 janar – Ekonomia e Maqedonisë së Veriut këtë vit ka shënuar rritje pre...

Hapje e Poliklinkës së re në Saraj

Shkup, 10 janar – Në Saraj sot do të hapet Poliklinika e re. Në ngjarjen janë pa...

Spasovski për vizitë pune në Uashington

Shkup, 10 janar – Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, nga sot deri...

OBRM-PDUKM: Pendarovski e pranoi se edhe përfaqësuesit ...

Shkup, 10 janar – Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM thotë se presidenti Ste...

A meritojnë policët paga më të larta?

Shkup, 10 janar – Siguria në shtet është një ndër segmentet më të rëndësishme, m...

Regjim i posaçëm i komunikacionit nesër në Tetovë për s...

Tetovë, 10 janar – SPB Tetovë informon se neser (11 janar) në Tetovë do të vendo...

Kovaçevski për Qeverinë teknike: Do të jap dorëheqje në...

Shkup, 10 janar – Kryeministri Dimitar Kovaçevski deklaroi sot se ai do të respe...

Në Kodër të Diellit mëngjesin e sotëm – 13 gradë

Më së ftohti sot në mëngjes është në Kodër të Diellit me -13 gradë, në Hanet e M...