Shalqiri sjell dy të mira për trupin tuaj

Nuk ka asgjë më freskuese se sa një copë shalqi në ditët e ngrohta të verës. Shalqiri duhet të konsumohet edhe për vlerat e larta ushqyese si dhe përfitimet e…

maj 20, 2024 - 13:01
 0  13
Shalqiri sjell dy të mira për trupin tuaj
Nuk ka asgjë më freskuese se sa një copë shalqi në ditët e ngrohta të verës. Shalqiri duhet të konsumohet edhe për vlerat e larta ushqyese si dhe përfitimet e…