5 shenjat se nuk po merrni mjaftueshëm vitaminë D

Keni ngrënë një dietë të balancuar, keni fjetur mjaftueshëm, djersitni disa herë në javë dhe vendosni krem kundra diellit kur dilni jashtë. Po bëni zgjedhje të shëndetshme në thuajse çdo…

maj 20, 2024 - 00:00
 0  14
5 shenjat se nuk po merrni mjaftueshëm vitaminë D
Keni ngrënë një dietë të balancuar, keni fjetur mjaftueshëm, djersitni disa herë në javë dhe vendosni krem kundra diellit kur dilni jashtë. Po bëni zgjedhje të shëndetshme në thuajse çdo…