Nora Istrefi tregon se a do të martohet serish

Nora Istrefi ishte e ftuar si mysafire në emisionin e Labinot Gashit. Ndër pyetjet që ju bënë këngëtares, ishte pyetje se kur do të martohet sërish ajo. Dhe përgjigjja e saj ishte ajo që më pak pritej. “Njeriu njëherë gabon, të dytën herë është problem, unë probleme nuk boj mo,” ishte përgjigjja e prerë e […]

maj 21, 2024 - 04:01
 0  12
Nora Istrefi tregon se a do të martohet serish

Nora Istrefi ishte e ftuar si mysafire në emisionin e Labinot Gashit.

Ndër pyetjet që ju bënë këngëtares, ishte pyetje se kur do të martohet sërish ajo.

Dhe përgjigjja e saj ishte ajo që më pak pritej.

“Njeriu njëherë gabon, të dytën herë është problem, unë probleme nuk boj mo,” ishte përgjigjja e prerë e Norës.

A është kjo përgjigjje një nënkuptim se Nora është bërë pishmon për martesën me Robertin?

Si mendoni ju?