Izet Mexhiti në Click Plus: Fitues absolut në kampin shqiptar është VLEN, sepse fitoi 107 mijë vota të pastra shqiptare

Shkup, 20 maj – Izet Mexhiti, kryetar i Lëvizjes Demokratike si mysafir në Click Plus në TV21 tha se Fronti Europian ka humbur dhe se fituese e zgjedhjeve është VMRO-DPMNE-ja.…

maj 21, 2024 - 02:01
 0  12
Izet Mexhiti në Click Plus: Fitues absolut në kampin shqiptar është VLEN, sepse fitoi 107 mijë vota të pastra shqiptare
Shkup, 20 maj – Izet Mexhiti, kryetar i Lëvizjes Demokratike si mysafir në Click Plus në TV21 tha se Fronti Europian ka humbur dhe se fituese e zgjedhjeve është VMRO-DPMNE-ja.…