Mihrija tregon se di deshën ta ndajnë me Naimin

Në “The Elite Way” me Elita Rudina dhe Nderim Neziri, ishin të ftuar edhe çifti i famshëm i skenës muzikore, Naimi e Mihrija. Nder tjerash, ata kanë folur edhe për jetën e tyre private dhe kanë shoalosur edhe disa të pa thëna. Mihrija, ka treguar se pavarësisht që i kanë rezistuar kohës, ndër vite ka […]

qershor 10, 2024 - 23:01
 0  6
Mihrija tregon se di deshën ta ndajnë me Naimin

Në “The Elite Way” me Elita Rudina dhe Nderim Neziri, ishin të ftuar edhe çifti i famshëm i skenës muzikore, Naimi e Mihrija.

Nder tjerash, ata kanë folur edhe për jetën e tyre private dhe kanë shoalosur edhe disa të pa thëna.

Mihrija, ka treguar se pavarësisht që i kanë rezistuar kohës, ndër vite ka pasur edhe shigjeta në drejtim të tyre, shkruan “Kosovarja”.

Për më shumë, ndiqni biseden në “The Elite Way”.