Paraliza e gjumit, pse ndodh dhe cilët janë më të rrezikuarit

Zgjohesh papritur dhe je plotësisht i ndërgjegjshëm dhe i zgjuar por nuk lëviz dot? Atëherë sapo ke përjetuar të ashtuquajturën “paralizë e gjumit”. Ky problem është shumë i njohur por…

qershor 9, 2024 - 05:01
 0  13
Paraliza e gjumit, pse ndodh dhe cilët janë më të rrezikuarit
Zgjohesh papritur dhe je plotësisht i ndërgjegjshëm dhe i zgjuar por nuk lëviz dot? Atëherë sapo ke përjetuar të ashtuquajturën “paralizë e gjumit”. Ky problem është shumë i njohur por…