Si t’i mbijetoni një sulmi në zemër kur jeni vetëm

Problemet e rënda me shëndetin mund të ndodhin në çdo kohë. A e dini se çfarë duhet të bëni kur jeni vetëm dhe keni një atak në zemër? Së pari, ato që nuk duhet të bëni. Mund të keni lexuar këshilla që qarkullojnë në internet, se nëse kolliteni fort gjatë...

Nëntor 17, 2023 - 09:30
 0  6
Si t’i mbijetoni një sulmi në zemër kur jeni vetëm
Problemet e rënda me shëndetin mund të ndodhin në çdo kohë. A e dini se çfarë duhet të bëni kur jeni vetëm dhe keni një atak në zemër? Së pari, ato që nuk duhet të bëni. Mund të keni lexuar këshilla që qarkullojnë në internet, se nëse kolliteni fort gjatë...