Çfarë ndodh nëse zgjoheni çdo ditë në orën 6

Nëse vazhdimisht nuk flini mjaftueshëm ose nuk bëni gjumë të mirë dhe zgjoheni herët, mund të vijnë disa efekte anësore mjaft shqetësuese. Eksperti i kësaj çështjeje, James Leinhardt thotë se ekziston një keqkuptim i zakonshëm që duhet të bëjmë tetë orë ‘magjike’ gjumë, nuk është kështu, shkruan Metro.co.uk. “Për shumicën e...

Mars 21, 2024 - 19:00
 0  68
Çfarë ndodh nëse zgjoheni çdo ditë në orën 6
Nëse vazhdimisht nuk flini mjaftueshëm ose nuk bëni gjumë të mirë dhe zgjoheni herët, mund të vijnë disa efekte anësore mjaft shqetësuese. Eksperti i kësaj çështjeje, James Leinhardt thotë se ekziston një keqkuptim i zakonshëm që duhet të bëjmë tetë orë ‘magjike’ gjumë, nuk është kështu, shkruan Metro.co.uk. “Për shumicën e...