Stomatologu Dr. LUKANOVSKI i bën të lumtur pacientët që kanë probleme me dhëmbët edhe nga Amerika dhe Evropa.

Shërbimi dentar në Maqedoninë e Veriut ka arritur cilësinë dhe standardet evropiane. Ndryshimet u vunë re edhe në prezantimin  e panairit dental, duke nisur nga prezantimit i materialeve dentare e deri në formimin profesional të detistëve.

Dentistët në Maqedoni nuk ndryshojnë nga dentistet europian si në cilësinë e informacionit, të formimit profesional dhe materialeve cilësore që ata përdorin në shërbim të pacientëve”, tha drejtuesi i Ordinancës Specialistike për Stomatologji në Shkup “LUKANOVSKI” nga Dr. Ivica Lukanovski.

 

“LUKANOVSKI” është një ndër ordinancat lider në Maqedoninë e Veriut për të gjitha problematikat e stomatologjisë, udhëheqësi i të cilës është Dr. Ivica Lukanovski duke iu referuar eksperiencës shumë vjeçare në këtë fushëtregon ndyshimet që ka pësuar ky shërbim ndër vite.

“Populli në Maqedoninë e Veriut nuk është ai i para disa viteve dhe është ndërgjegjësuar shumë më tepër në fushën e dentisterisë, kërkon cilësi, materiale të certifikuara, kërkon produkte cilësore dhe kërkon teknika moderne, që i sheh në internet, daljet jashtë shtetit dhe shkëmbimet kulturore që ka me kulturën europiane dhe kërkon ngritje profesionale nga dentistët”, tha ai.

Konferencat dhe trajnimet kanë bërë të mundur që stomatologët nga Maqedonia e Veriut të përvetësojnë informacionet më të fundit të shërbimit dentar dhe teknologjisë së kësaj fushe.

Shërbimi dhe cilësia e vendeve më të zhvilluara evropiane tashmë është edhe në Maqedoninë e Veriut, ajo çka na dallon me pjesën tjetër të Evropës janë çmimet.

 

Stomatologët nga ana e tyre po bëjnë gjithçka që pacientëve që marrin shërbim në vendin tone, qoftë nga Maqedonia ose nga shtetet tjera të botës të mos u mungojnë metodat më të fundit që garantojnë cilësi e këtij shërbimi, por nga ana tjetër, edhe qytetarët duhet t’i kushtojnë më shumë vëmendje kujdesit të gojës pasi dhëmbët e shëndetshëm janë shëndet për të gjithë organizmin.

 

Ndryshe në Ordinancën Specialistike të Dr. Lukanovskit vijnë me qindra pacientë nga Amerika dhe Evropa të cilët janë tepër të kënaqur me vendosjen e implanteve të kualitetit të lartë, si dhe teknika të tjera të stomatologjisë.

 

Për më shumë informacione kontaktoni stafin dhe personelin tonë i cili është mbi 10 dhjetë të punësuar.

 

Gjendemi në lagjen Karposh të Shkupit, në qendrën tregtare Leptokaria.

Adresa e jonë është Rr. Nikola Rusinski nr.3B, Shkup

Telefonat për kontakt: +389 2 3079 958; +389 70 542 295

 

 Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk April 11, 2019 10:13 am ne Lajme, Shendet. ne link https://lajme.mk/?p=141537
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit