Ndryshimet e zërit mund të jenë shenjë e kësaj sëmundje vdekjeprurëse

Ndryshimet e zërit mund të jenë shenjë e kësaj sëmundje vdekjeprurëse

Ndryshimet e zërit mund të jenë shenjë e kësaj sëmundje vdekjeprurëse
Ndryshimet e zërit mund të jenë shenjë e kësaj sëmundje vdekjeprurëse
Shenjat e kancerit në mushkëri përfshijnë kollitjen e cila nuk largohet, dhimbje në gjoks dhe vështirësi në frymëmarrje.

Por, ju mund të jeni në rrezik nga tumori nëse keni ndryshim të zërit, për të cilën arsye duhet të këshilloheni me një mjek.

Kanceri në mushkëri është njëri nga llojet më serioze të kësaj sëmundje që diagnostikohet dhe është e vështirë për t’u vërejtur derisa nuk përhapet në pjesët e tjera të organizmit.

Shenjat e sëmundjes mund të zbulohen vetëm nëse kanceri është përhapur në mushkëri. Ju jeni në rrezik nga kanceri i mushkërive nëse vëreni ndryshim të zërit, pasi kjo mund të jetë shenjë e hershme e gjendjes, sipas faqes mjekësore Very Well Health.

Simptomat e kancerit të mushkërive shkaktohen nga tumori që bllokon rrugët e frymëmarrjes.

Ju duhet të bisedoni me një mjek nëse keni problem me zë për më shumë se tri javë.

Rreth një në tre persona jetojnë të paktën një vit pasi të jenë prekur nga sëmundja, derisa një në 20 jetojnë edhe për dhjetë vjet.

Ndryshe, rreth 45.000 persona diagnostikohen me kancerin e mushkërive në Britaninë e Madhe çdo vit.Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 15, 2019 12:44 pm ne Shendet. ne link https://lajme.mk/?p=146177
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.