Një iftar grandioz në Ulqin

Një iftar grandioz në Ulqin

Një iftar grandioz në Ulqin
Një iftar grandioz në Ulqin

Nuk mbahet mend që një eveniment të ketë ngjallur kaq shumë solidaritet tek qytetarët e Ulqinit.
OJQ “Amaneti” ka caktuar per te shtunën në mbrëmje organizimin e sofrës së Iftarit në ambient të hapur dhe, siç konstatojnë organizatorët, të gjitha përgatitjet janë mbi pritshmërinë e tyre. Bukvalisht, i gjithë qyteti e ka përkrahur ketë ide.
Ne iftar pritet te vijnë afërsisht 2000 persona, disa dhjeta nga qytetet tjera, si dhe përfaqësuesit e trupit diplomatik. Per ketë arsye komunikacioni në Plazh të vogël të shtunën nga ora 15:00h do të jetë i mbyllur, ndërsa prej Amanetit lusin të gjithë qytetarët që të vijnë gjysmë ore më herët që të mund të akomodohen rreth tryezave.Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 17, 2019 11:14 am ne Lajme, Rajoni. ne link https://lajme.mk/?p=146423
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.