Auto Draft

Sugarevski: E respektoj çdo vendim të Kryeministrit

Auto Draft
Auto Draft
Ministri për transport dhe Lidhje, Goran Sugarevski, sot ka deklaruar se do të respektojë çdo vendim të Kryeministrit, Zoran Zaev në kontekst të paralajmërimeve për rekosntruim të Qeverisë, për shkarkime dhe rotacione të mundshme të funksionarëve.

Gjithsesi, vetë ministri nuk pret të gjendet në listën e funksionarëve që duhet ndërruar apo shkarkuar. Këtë Sugarevski e ka thënë në pyetje të gazetarëve gjatë vizitës të rekonstruimin të rrugës regjionale Taor-Draçevë.

Sinqerisht nuk pres. Megjithatë do të respektoj çdo vendim të Kryeministrit në bazë të analizave, vlerësimeve dhe vendimet që do ti sjell, për punën time të deritanishme, ka theksuar ai./AlsatBehu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 15, 2019 12:38 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=146152
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.