Kryetari i OEK: “Super Puna” nuk ka ndikim në zhvillimin ekonomik

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna ka deklaruar se vonesat e Qeverisë për t’i subvencionuar bizneset shkaktojnë pasiguri. “Nuk është mirë që ka vonesa, sepse shkakton sfida për bizneset dhe pasiguri”, tregon Rafuna për “Front Online”. Sipas Rafunës, “Super Puna” nuk po ndikon në zhvillim ekonomik. Ai thotë se duhet të ketë investime publike e […]

qershor 11, 2024 - 10:01
 0  4
Kryetari i OEK: “Super Puna” nuk ka ndikim në zhvillimin ekonomik
kryetari-i-oek:-“super-puna”-nuk-ka-ndikim-ne-zhvillimin-ekonomik

kryetari-i-oek:-“super-puna”-nuk-ka-ndikim-ne-zhvillimin-ekonomik


Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna ka deklaruar se vonesat e Qeverisë për t’i subvencionuar bizneset shkaktojnë pasiguri.

“Nuk është mirë që ka vonesa, sepse shkakton sfida për bizneset dhe pasiguri”, tregon Rafuna për Front Online”.

Sipas Rafunës, “Super Puna” nuk po ndikon në zhvillim ekonomik.

Ai thotë se duhet të ketë investime publike e private për ndikim në zhvillim.

“Platforma e Qeverisë kështu siç po shkon tani nuk ka ndikim në zhvillim ekonomik. Duhet investime publike, private e shërbime sa më të mëdha për të pasur ndikim në zhvillimin ekonomik”.