Mbahet samiti “The Western Balkans 2024”, marrin pjesë Kurti, Hovenier, Szunyog, Renzi e Robertson

Në Prishtinë sot mbahet samiti “The Western Balkans 2024”. Në këtë samit pritet të marrin pjesë kryeministri Albin Kurti, George Robertson ish-sekretar i përgjithshëm i NATO-s, Jeffrey Hovenier ambasador i SHBA-së në Kosovë, Tomas Szunyog shef i Zyrës së BE-së në Kosovë, Matteo Renzi ish-kryeministri i Italisë, Liburn Aliu ministër i Mjedisit. Gjithashtu, pjesëmarrës do […]

qershor 11, 2024 - 10:01
 0  3
Mbahet samiti “The Western Balkans 2024”, marrin pjesë Kurti, Hovenier, Szunyog, Renzi e Robertson
mbahet-samiti-“the-western-balkans-2024”,-marrin-pjese-kurti,-hovenier,-szunyog,-renzi-e-robertson

mbahet-samiti-“the-western-balkans-2024”,-marrin-pjese-kurti,-hovenier,-szunyog,-renzi-e-robertson

Në Prishtinë sot mbahet samiti “The Western Balkans 2024”.

Në këtë samit pritet të marrin pjesë kryeministri Albin Kurti, George Robertson ish-sekretar i përgjithshëm i NATO-s, Jeffrey Hovenier ambasador i SHBA-së në Kosovë, Tomas Szunyog shef i Zyrës së BE-së në Kosovë, Matteo Renzi ish-kryeministri i Italisë, Liburn Aliu ministër i Mjedisit.

Gjithashtu, pjesëmarrës do të jene edhe ministra tjerë të qeverisë së Kosovës, si dhe biznesmen të ndryshëm.