Qentë endacak, pengesë apo pjesë e manifestimit?!

Qentë endacak, pengesë apo pjesë e manifestimit?!

Qentë endacak, pengesë apo pjesë e manifestimit?!
Qentë endacak, pengesë apo pjesë e manifestimit?!
Në ceremoninë e manifestimit të 70 vjetorit të UKIM, në tepihun e kuq u vërejt një qen endacak. Të pranishmit komentuan në forma të ndryshme. Disa prej tyre si në shaka thonin se bëhet fjalë për pjesëmarrës në manifestim, derisa për të tjerët kjo nuk ishte një fotografi e mirë dhe se qeni endacak në një far forme pengonte manifestimin në fjalë.

Qentë endacak, pengesë apo pjesë e manifestimit?!
Qentë endacak, pengesë apo pjesë e manifestimit?!
Qentë endacak, pengesë apo pjesë e manifestimit?!
Qentë endacak, pengesë apo pjesë e manifestimit?!
Qentë endacak, pengesë apo pjesë e manifestimit?!
Qentë endacak, pengesë apo pjesë e manifestimit?!Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 21, 2019 10:55 am ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=146535
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.