Mujaser Mamuti

Stomatologu Dr. LUKANOVSKI i bën të lumtur pacientët që kanë probleme me dhëmbët edhe nga Amerika dhe Evropa.

Dr. LUKANOVSKI

Shërbimi dentar në Maqedoninë e Veriut ka arritur cilësinë dhe standardet evropiane. Ndryshimet u vunë re edhe në prezantimin  e panairit dental, duke nisur nga prezantimit i materialeve dentare e deri në formimin profesional të detistëve. “Dentistët në Maqedoni nuk ndryshojnë nga dentistet europian si në cilësinë e informacionit, të formimit profesional …

Read More »