Pse nuk duhet konsumuar bananet me stomak bosh

Në mëngjes, shpesh arrijmë për ca fruta dhe i hamë. Por ne akoma duhet ta kalojmë këtë zakon. Sidomos nëse konsumojmë një banane në stomak bosh. Bananet janë praktikisht frutë: i qërojmë ato në çast, ato janë të ëmbla, të ngopura dhe na japin shumë energji. Ato kanë një efekt...

shkurt 9, 2024 - 15:00
 0  6
Pse nuk duhet konsumuar bananet me stomak bosh
Në mëngjes, shpesh arrijmë për ca fruta dhe i hamë. Por ne akoma duhet ta kalojmë këtë zakon. Sidomos nëse konsumojmë një banane në stomak bosh. Bananet janë praktikisht frutë: i qërojmë ato në çast, ato janë të ëmbla, të ngopura dhe na japin shumë energji. Ato kanë një efekt...